Vi vill i första hand förnya recept i samband med mottagningsbesök.
Om du har ett läkemedel som fungerar bra för dig men där du snart har slut på recept kan du begära förnyelse via » Mina vårdkontakter. Du loggar då in på en säker tjänst med e-ID eller personnummer. Vi vill uppmana alla våra patienter som har viss vana av internet att logga in på Mina vårdkontakter nu med det samma, det är en mycket bra tjänst! Idag kan du använda Mina Vårdkontakter för receptförnyelse, avbokning av tid samt att begära att bli uppringd av din vårdgivare.

Vi använder e-recept som skickas till en central apoteksdatabas. Du kan därefter hämta ditt läkemedel på valfritt apotek. Tag med giltig legitimation!

Var god skicka din begäran i god tid så att du inte riskerar bli utan ditt läkemedel. Läkarna har 3-5  arbetsdagar handläggningstid för receptförnyelse och ditt läkemedel finns att hämta på apoteket om du inte hört något från oss.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Corona/Covid-19
Om du har en luftvägsinfektion och/eller feber ska du avstå från att besöka oss.​ ​ På 1177.se finns information om hur du kontaktar vården vid misstanke om smitta. Du kan också ringa telefonnummer 1177.​ Om du inte har några symtom, men har allmänna frågor om covid-19, ring telefonnummer 113 13.​